dimarts, 26 de novembre del 2013

BONA PRÀCTICA

Afortunadament he tingut l'oportunitat de poder observar de primera mà com s'ha aplicat des del començament aquesta pràctica i he vist la seva evolució durant els darrers dos anys.

A l'escola Es Liceu l'alumnat del tercer cicle de primària disposa d'ordenadors d'ús personal, amb els quals es realitzen tasques a l'aula. En els darrers anys han posat en marxa aules virtuals per a tots els cursos de les etapes educatives que ofereixen, però dins primària el tercer cicle és el que més les utilitza.

Les aules virtuals s'han dut a terme mitjançant moodle. Aquesta eina la coneixem tots dins l'àmbit universitari ja que treballem amb ella a diari. Però em va cridar l'atenció com alumnes tan joves són capaços d'adaptar-se a ella tan ràpid.

Hi ha determinats aspectes positius i d'altres negatius, però al cap i a la fi hem de portar les TIC a les aules i hem de posar a l'abast de l'alumnat aquelles eines que es trobaran més endavant en el seu futur. Aquesta eina sobretot afavoreix un gran riu d'aprenentatge entre l'alumnat i, així com també permet la participació del mestre.

Personalment, trobo que el fet de que nosaltres coneixem l'eina ha de ser un factor que ens motivi quan arribi l'hora de estar dins les aules. Sabem com funciona i sabem que si ho fem com cal, l'èxit està assegurat.

Aquí us deixo la presentació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada