dimarts, 8 d’octubre del 2013

Benvinguda

Hola!

Aquest bloc es la meva carpeta d'aprenentatge, aquí aniré penjant tot aquell material que utilitzi en aquesta assignatura. Esper poder assolir els coneixements que pugui necessitar el dia de demà dins l'aula, per poder impartir les classes fent un bon ús de les tecnologies.

Les respostes del qüestionari han estat completament sinceres, m'he sorprès de les hores que dedico a l'ús de l'Internet i la poca varietat d'eines de les quals trec profit. D'aquí trec una conclusió, que hauria d'afegir a les expectatives de l'assignatura: augmentar el meu coneixement sobre els diferents recursos i eines que es poden utilitzar per optimitzar l'ús de les noves tecnologies.


Les eines utilitzades han estat les següents:

  • SymbalooEDU: és una eina molt útil ja que és molt còmoda com a pàgina d'inici. Allà s'agrupen totes les eines que més utilitzem i tan sols a un click. Les eines utilitzades són les següents:
    • Dropbox: l'utilitz per a compartir treballs i altres materials útils per a l'estudi, facilita poder compartir arxius fent d'aquesta activitat qualcom molt senzill.
    • Gmail i Googledocs: mitjançant grups es pot treballar de manera col·lectiva, també el mail.
    • Whatsapp i Facebook: eines per comunicar-nos amb els components dels grups i del grup classe. Ajuda a que la comunicació sigui més rica i ràpida.



  • Twitter
    • Com a xarxa social és una ajuda ja que és una gran via de comunicació entre tots nosaltres. Mai l'havia utilitzar ja que ho veia com una altra xarxa social a la què no volia enganxar-me. Però des del punt de vista acadèmic aquesta xarxa social adquireix un altre sentit.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada