dimarts, 21 de gener del 2014

TALLER. XARXES SOCIALS EDUCATIVES


Aquest taller tracta de les xarxes socials en el món educatiu, en concret Edmodo. Aquesta xarxa social permet crear grups de classe que es poden compartir amb els alumnes, mitjançant aquests grups es comparteixen els materials creats. 

Edmodo és una xarxa social que treballa en una plataforma educativa. Permet la comunicació entre l'alumnat, el professorat i també la família. Tota l'activitat es realitza dins un entorn tancat i privat, per lo tant és més segur. És una eina per a compartir treballs, tasques i inclús avaluacions amb els alumnes, tant a l'aula com fora d'ella. 
En els nostres dies ens trobem davant una nova situació: l'espai virtual cada vegada guanya més importància i la realitat educativa ha d'adaptar-se a aquest nou canvi. Tot l'alumnat té accés a xarxes socials més grans i obertes on no hi ha cap tipus de control cap als menors d'edat. Aquest canvi també ha promogut que es creïn espais com Edmodo, que no és la única xarxa social en l'àmbit educatiu.

Com a docents ens hem d'adaptar a aquests canvis que van sorgit i saber treure profit d'aquesta nova realitat. Hem de saber veure les oportunitats que ens donen els nous mètodes i maneres d'aprendre i ensenyar. Però també és vera que hem de destacar la gran importància que té donar consells de l'utilització correcta de les xarxes socials.

A continuació l'enllaç al grup i el còdig:


jcu9xh

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada